EnglishSvenska

Dubai, en häftig jävla skitstad

Jag spenderade en vecka i Dubai och 3 dagar hade varit nog. Det är en häftig stad att vandra runt i eftersom allt är överdrivet storslaget. Men till slut tröttnar man på skyskrapor och fontäner. Jag hade ändå ganska kul i Dubai då jag couchsurfade och träffade roliga människor som jag var ute och festade med. Som turist kan jag dock säga att det finns inte särskilt mycket att göra förutom att shoppa och att festa och inte ens det är så jäkla överdrivet kul bara för att det är Dubai. Det är som vilken storstad som helst. Dubai svämmar över av pretentiösa människor som älskar att visa plånboken på krogen. Allt handlar om pengar och hur du ser ut, Dubai är ett enda stort Östermalm och det kan man få nog av hemma. Med denna sågning av Dubai kan jag ändå säga att jag hade ganska kul i skidbacken dom har inomhus i ett av de stora köpcentrumen. Men ska man verkligen behöva åka över halva jorden för lite halvtaskig skidåkning när man bor i Sverige, nej jag tror inte det.

Blev inte så många roliga foton, det är mest byggnader men ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *