EnglishSvenska

Kycklingsushi i Mumbai

Mina första två dagar i Mumbai gick smärtfritt, Indien är lite som att få en smäll på käften. Man landar i fullständigt kaos och irriterar sig på hur människor kan leva så här. Man vänjer sig ganska så fort ändå (förutom allt tutande på gatorna) och Mumbai kan erbjuda en upplevelse du aldrig glömmer. Det finns inte massvis att göra i Mumbai, man kan åka ut till Elephant Island eller vandra i stan och titta på häpnadsväckande arkitektur. Efter två dagar tänkte jag att nu får det räcka och var på väg söderut, detta fick jag under natten ta och ställa in då jag vid midnatt vaknade av att den kycklingrätt jag ätit några timmar tidigare ville ut. Jag spenderade 6 timmar i stafett mellan säng och toalett. Dagen efter vaknade jag upp och kände mig 50 år äldre. Utan energi eller möjligheten att få i mig något för att ge mig energi låg jag två dagar i karantän och min avsmak för Mumbai blev något större. Men jag skall inte döma den här staden efter mina matupplevelser men avstå gärna från kycklingsushi om ni kan. Att köra vegetariskt under hela er vistelse i Indien är nog en bra idé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *